ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ذبح بیش از ۱۲ هزار رأس دام طی روز عید قربان در خراسان رضوی مرحله سوم کالابرگ احتمالاً تیرماه انجام می‌شود آیا قیمت نان از امروز در مشهد گران می‌شود؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ بلاتکلیفی در بازار خودرو | نه سامانه فروش وضع مناسبی دارد، نه خودرو در بورس عرضه می‌شود راهکارهایی برای مدیریت مصرف برق در روزهای داغ تابستان | برق هست اما کم است هر که کارش بیش، حقوقش بیشتر! جولان قطعات بی کیفیت خودرو در بازار مشهد گرانی، هم‌سفره مردم | برنج و  حبوبات، پرچم داران تورم ماهانه اعلام شدند پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

کارگزاری آگاه و مفید همچنان دچار اختلال هستند

  • کد خبر: ۳۱۹۱۱
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
کارگزاری آگاه و مفید همچنان دچار اختلال هستند
از شب سه‌شنبه هفته گذشته سامانه معاملاتی آگاه از دسترس خارج شده است، همچنین برخی کاربران کارگزاری مفید نیز از اختلال در سامانه این کارگزاری خبر داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز،مدیر عامل کارگزاری آگاه ضمن عذرخواهی از مشتریان خود گفت: سامانه در حال سرویس‌دهی است، اما اختلالاتی دارد که در حال تلاش برای بهبود آن هستیم، ولی رشد بازار خیلی بیشتر از توسعه شرکت‌های کارگزاری است. مدیرعامل این کارگزاری در مصاحبه چهارشنبه گذشته خود با تجارت‌نیوز، ضمن تکذیب شایعه هک شدن سایت، مشکل را سوختگی یکی از سخت‌افزار‌های ذخیره‌سازی مرکز داده دانست.


این کارگزاری در ساعات پایانی روز پنج‌شنبه به حالت عادی برگشت، اما سهامداران امروز برای معاملات خود با مشکل مواجه هستند.


محمدرضا سرافراز، مدیرعامل کارگزاری آگاه در این خصوص گفت: سامانه در حال سرویس‌دهی است، ولی اختلال داریم، با توجه به این که یک سری از قطعات را عوض کردیم منطقا در بار واقعی اختلالات مشخص می‌شود، تمام تلاش ما این است که اختلالات را به حداقل برسانیم.


وی افزود: همکاران من در بخش فنی این سه روز گذشته را شبانه روزی کار کردند تا تحت هر شرایطی امروز در بازار مشتریان بتوانند معاملات خود را انجام دهند، همچنین هر یک از مشتریان که با مشکل مواجه هستند می‌توانند به دفاتر ما مراجعه کنند و سفارشات خود را حضوری دهند.


وی در واکنش به این موضوع که برخی از مشتریان کارگزاری آگاه در حال تغییر کارگزاری هستند، عنوان کرد: سیاست چندین ساله ما این است که بتوانیم بهترین سرویس را به مشتریان بدهیم، سرمایه‌گذاری هنگفتی را در زیرساخت‌ها، نرم‌افزار و سخت افزار انجام دادیم، ولی واقعیت این است که رشد بازار خیلی بیشتر از توسعه شرکت‌های کارگزاری است.


مدیر عامل کارگزاری آگاه تصریح کرد: ظرفیت ما در یکی دو سال اخیر چند برابر شده، ولی بازار رشد زیادی کرده است، در عرضه اولیه مردم را علاقمند به حضور در بازار می‌کند، از سوی دیگر سهام عدالت و صندوق‌های دولتی را داریم که همه این موارد استقبال عجیب و غریبی را در بازار به وجود آورده و وظیفه ما این است که در بازار سرویس‌دهی را بیشتر کنیم.


وی افزود: برای حل این مشکل نیز همکاران من سه شبانه روز است که نخوابیدن و در حال تلاش هستند، ولی این اتفاق خیلی قابل پیش‌بینی و در دسترس ما نبود که ناشی از عدم توجه ما باشد، اشکال فنی بود که پیش آمد، ولی مشتریان بدانند که با تمام توان در حال حل مشکل هستیم و از همه مشتریان عذرخواهی می‌کنم.


بیشتر بخوانید: کارگزاری آگاه نحوه جبران خسارت سهام داران را اعلام کرد + فیلم جزئیات اختلال در سایت کارگزاری آگاه




اما آیا این مشکل برای کارگزاری‌های دیگر نیز رخ خواهد داد؟


سرافراز در پاسخ به این سوال گفت: به طور کلی استقبالی که از بازار شده خیلی بیشتر از توان بازار است، تمام ارکان بازار بیشتر از ظرفیت بازار کار می‌کنند، خیلی از کارگزاری‌ها با اختلال و مشکل مواجه هستند، اما من فکر می‌کنم همکاران من در دیگر کارگزاری‌ها نیز مثل ما تلاششان این است که سرویس‌دهی خوبی داشته باشند.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->